70 60 69 69 ( Mandag - Torsdag 9.00 - 16.00 Fredag 9.00 - 15.00 )

Mobil Bredbånd

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål omkring Mobil bredbånd

 

Hvis du har produkter hos andre udbydere som du gerne vil beholde hvor de kan du blot nøjes med at tilmelde dit mobil nummer hos Telego.

 

Ja, det simkort som Telego sender til dig vil kunne tilpasse alle modeller af tablets og Ipad som er på markedet. Du har mulighed for at tilkøbe et USB modem der passer til din bærbare eller stationære PC.

 

Ja hvis du har et lille forbrug vil du med fordel kunne benytte dig af mobil bredbånd når du skal se mails, logge på netbank eller borger.dk. Det kræver du tilkøber et USB modem.

Telego udsender en faktura hver 3. måned, det koster kr. 9,75 at betale via PBS, fremsendelse af faktura koster kr. 49. Den første faktura er altid gratis at få fremsendt.

Telego benytter TDC´s mobil netværk som er kåret til det bedst dækkende i Danmark og som giver dig adgang til 4G/LTE. Du kan se dækningskortet her, hvis du er i tvivl om dækningen på din adresse.

Telego sender dig en advarsel når du har brugt 80% af din månedlige pakke, samt såfremt du opbruger hele abonnementets indhold. Hastigheden bliver nedsat til 64 k/bit og du vil blive opkrævet 10 øre pr MB forbrugt ud over dit abonnementsindhold

Hvis du ikke kan logge skal du kontrollere den er sat korrekt op, du skal åbne Mobil Partner programmet og gå ind under værktøjer og finde punktet indstiller, her skal du gå ind under punktet der hedder profil håndtering og sikre at der i punktet der hedder APN står "internet"

 

 

TeleGo

Birkerød Kongevej 40
3460 Birkerød
kundeservice@telego.dk
CVR 35414495
70 60 69 69

Hvem er TeleGo

TeleGo er et uafhængigt telesskab som er skabt som prisbilligt alternativ til de store mastodonter. Vi prioriterer stærke priser, tilpassede produkter og en tilgængelig kundeservice

Med TeleGo, kan du samle alle dine teleprodukter et sted, få en specificeret regning, adgang til selvbetjening og en kundeservice du kan komme igennem til. Alt det får du til konkurrencedygtige priser på Danmarks bedste netværk.

Nyheder

Tilmed dig vores nyhedsbrev og modtag vores seneste tilbud samt nyheder.