70 60 69 69 ( Mandag - Torsdag 9.00 - 16.00 Fredag 9.00 - 15.00 )

Her kan du finder svar på de mest stillede spørgsmål om Mobil telefoni

 

Hvis du har produkter hos andre udbyderer som du gerne vil beholde hvor de kan du blot nøjes med at tilmelde dit mobil nummer hos TeleGo.

 

Dit simkort nummer er den måde vi sikre at dit abonnement bliver opsagt hos din nuværende udbyder, du kan finde det enten ved at åbne din telefon og aflæse nummeret eller ved at kontakte din nuværende udbyder

 

Du skal kontakte vores kundeservice hurtigst muligt på telefon 70 30 12 40, er det uden for normal åbningstid kan du spærre dit nummer ved at ringe på telefonnummer 72 62 76 34

Du kan se en guide til din telefonsvarer her

TeleGo udsender en faktura hver 3. måned, det koster kr. 9,75 at betale via PBS, fremsendelse af faktura koster kr. 49. Den første faktura er altid gratis at få fremsendt.

Hvis du har problemer med at sende og modtage MMS beskeder kan du bestille indstillingerne til din telefon ved at sende en sms besked til nummeret 1111 hvori du blot skriver MMS. Du vil herefter modtage en besked med indstillingerne som du skal gemme, hvis du bliver spurgt om en kode vil den være 1234

TeleGo benytter TDC´s mobil netværk som er kåret til det bedst dækkende i Danmark. Du kan se dækningskort her, hvis du er i tvivl om dækningen på din adresse.

Hvis du har et abonnement der indeholder taletid vil du først modtage en advarsel om du har overskredet din pakke, efterfølgende koster det kr. 0,60 pr minut. Hvis du overskrider antallet af SMS vil de efterfølgende koster kr. 0,20 pr styk. Har du et abonnement med data inkluderet vil du blive opkrævet 0,10 kr. pr. mb for forbrug udenforpakken - vi sender selvfølgelig en advarsel når din pakke er forbrugt.

De fleste udbydere på markedet, inklusive YouSee har en opsigelsesperiode på 30 dage på abonnementet. En flytning tidligere end efter de 30 dage vil medføre, at du både vil skulle betale abonnement til Telego og til din tidligere udbyder.

TeleGo benytter sig af at multisimkort som vil kunne tilpasse alle telefoner på markedet ved at klikke den rigtige størrelse ud når man modtager det.

 

 

TeleGo

Birkerød Kongevej 40
3460 Birkerød
kundeservice@telego.dk
CVR 35414495
70 60 69 69

Hvem er TeleGo

TeleGo er et uafhængigt telesskab som er skabt som prisbilligt alternativ til de store mastodonter. Vi prioriterer stærke priser, tilpassede produkter og en tilgængelig kundeservice

Med TeleGo, kan du samle alle dine teleprodukter et sted, få en specificeret regning, adgang til selvbetjening og en kundeservice du kan komme igennem til. Alt det får du til konkurrencedygtige priser på Danmarks bedste netværk.

Nyheder

Tilmed dig vores nyhedsbrev og modtag vores seneste tilbud samt nyheder.