70 60 69 69 ( Mandag - Torsdag 9.00 - 16.00 Fredag 9.00 - 15.00 )

Her kan du finde svar på de mest stille spørgsmål omkring fastnet telefoni.

 

Ja, hvis du i dag både har Fastnettelefoni og Fastnet Bredbånd hos YouSee, så vil du fortsat kunne flytte din telefoni til Telego og spare på begge abonnementer i forhold til prisen hos YouSee. Den samlerabat du i dag får hos YouSee for både at have telefoni og bredbånd vil du også opnå, som kunde hos Telego.

 

Du kan se priser for opkald til udlandet her.

 

Du kan gøre din Voicemail personlig ved at indtale din egen velkomsthilsen. Så er vedkommende, der ringer, sikker på, at der er ringet op til dig. Hvis du senere vil have den oprindelige velkomsthilsen tilbage, skal du bruge samme fremgangsmåde. Men i stedet for at indtale en personlig velkomsthilsen, så afslutter du med #, inden der er gået fem sekunder.
Vær opmærksom på, at hvis du har uaflyttede beskeder, så kan du ikke indtale en personlig besked. Aflyt først dine beskeder, og følg derefter nedenstående vejledning.
Du skal ringe op på 80 22 22 22 eller taste *9#. Bemærk, hvis du ringer 80 22 22 22 fra en telefon, som ikke har Voicemail, bliver du viderestillet til Kundeservice.


Sådan laver du din personlige velkomsthilsen

 • Du kan oprette din velkomsthilsen ved først at taste 1, derefter 2 – herefter kan du indtale din hilsen og afslutte med #.
 • Tast 3 for afslutningsvis at aflytte den netop oprettede velkomsthilsen.

Sådan aflytter du beskeder fra din egen telefon

Du får automatisk at vide, når der ligger nye beskeder i din voicemail. Når du løfter røret, vil du høre en særlig beskedtone, der indikerer, at der er en ny besked. Herefter kan du vælge at høre beskeden med det samme, eller du kan foretage et opkald uden at høre beskeden først. Hvis du har en nyere telefon eller nummerviser med indikator, vil du også kunne se, at der ligger nye beskeder i din voicemail.  
 • Ikke aflyttede beskeder gemmes i 30 dage.
 • Aflyttede gemte beskeder gemmes i 10 dage.

Sådan aflytter du dine beskeder

 • Afspil nye beskeder: Tast 1.
 • Hør igen: Tast 1.
 • Slet besked: Tast 2.
 • Gem besked: Tast 3.
 • Aflyt gamle beskeder: Tast 3.

Telego udsender en faktura hver 3. måned, det koster kr. 9,75 at betale via PBS, fremsendelse af faktura koster kr. 49. Den første faktura er altid gratis at få fremsendt.

Hvis du i dag har HomeTrio hos YouSee, så har du aftale der indeholder telefoni via dit internet (IP-telefoni) og en aftale om TV leveret på din bredbånds forbindelse . En flytning til Telego vil indebære, at du først skal opsige dit abonnement hos YouSee før du kan blive kunde hos Telego. 

Hvis du i dag er kunde hos YouSee så vil du i langt de fleste tilfælde kunne flytte dine tilvalg med til Telego, se nedenfor for nærmere uddybning:

Nedenstående tilvalg vil uden videre kunne flyttes til Telego 

 • "YouSee Ekstra Service Pakken", indeholdende "Vis nummer", "Banke på", "Voice mail" og "Viderestilling"
 • "YouSee Fastnet Udland", fast pris pr. samtale til de 25 mest populære lande.
 • YouSee Fri Fastnet, fast pris pr. måned for frie samtaler til danske fastnetnumre.
 • Diverse tilvalg som Nød- og alarm kald til Falck.

 

De fleste udbydere på markedet, inklusive YouSee har en opsigelsesperiode på 30 dage på abonnementet. En flytning tidligere end efter de 30 dage vil medføre, at du både vil skulle betale abonnement til Telego og til din tidligere udbyder.

På samme vis som hvis du i dag er kunde hos YouSee, så bliver trafikken takseret pr. påbegyndt minut.

 

 

TeleGo

Birkerød Kongevej 40
3460 Birkerød
kundeservice@telego.dk
CVR 35414495
70 60 69 69

Hvem er TeleGo

TeleGo er et uafhængigt telesskab som er skabt som prisbilligt alternativ til de store mastodonter. Vi prioriterer stærke priser, tilpassede produkter og en tilgængelig kundeservice

Med TeleGo, kan du samle alle dine teleprodukter et sted, få en specificeret regning, adgang til selvbetjening og en kundeservice du kan komme igennem til. Alt det får du til konkurrencedygtige priser på Danmarks bedste netværk.

Nyheder

Tilmed dig vores nyhedsbrev og modtag vores seneste tilbud samt nyheder.